APIE MUS
Mūsų istorija prasidėjo su pica, kuri vieną dieną užsuko į Druskininkus ir visam gyvenimui pasiliko mūsų širdyse. Savo kelionę pradėjome 1998 metais nuo restorano-picerijos, su kuriuo į Druskininkus atvežėme pirmąsias picas (Taikos g. 9, sicilia.lt). Po kelių metų įkūrėme restoraną-vyninę ant Ratnyčėlės kranto (M. K. Čiurlionio g. 56, siciliarestoranas.lt), kuriame mes džiaugiamės ir didžiuojamės galėdami pasiūlyti platų meniu, mūsų gamybos duoną, šviežius desertukus, gelato ledus ir, be abejo, vis dar tas pačias picas kaip ir prieš 25-is metus.
MŪSŲ MISIJA
Pagrindinis mūsų tikslas – patiekti šviežią maistą su meile. Naudojame aukščiausios kokybės ingridientus, kruopščiai renkamės produktus, vasarą auginame savo žoleles. Didelį dėmesį skiriame savo meniu, kad kiekvienas atėjęs rastų savo patiekalą. Kiekvienas mūsų patiekalas yra išlaikytas ir patikrintas laiko.
MENIU IR UŽ JO RIBŲ
Stengiamės išsaugoti tuos hitus, dėl kurių mus aplankote iš visų kraštų. Visi patiekalai, kuriuos rasite meniu yra savo istoriją turintys maisto kūrinėliai – žemiški, švieži ir laiko patikrinti.
Virtuvėje gaminame ne tik patiekalus, kuriuos randate meniu – už jos slypi ir kepyklėlė, kurioje kepame ciabattą, prancūzišką batoną, grikinę duoną, mėsainių bandeles ir tortus su daugybe desertukų. Taip pat, esame įrengę Carpigiani laboratoriją, kurioje gimsta tikri gelato ledai. Šią stotelę sunku apeiti!